Se alla

Fredrik Lundgren ställer ej upp för omval

Pressmeddelande

Måndag 11 september 2017

Liberalernas gruppledare samt hälso- och sjukvårdslandstingsråd i Landstinget Sörmland, Fredrik Lundgren, kommer inte att kandidera till landstinget 2018. Han flyttar under 2019 till Göteborg.

 Fredrik Lundgren, gruppledare för Liberalerna i Landstinget Sörmland samt hälso- och sjukvårdslandstingsråd, kommer inte att kandidera i valet 2018. Han kommer därför avsluta sina politiska uppdrag när mandatperioden tar slut, och flytta hem till Göteborg med familjen.

Jag har i samråd med min familj beslutat mig för att flytta hem till Göteborg när mandatperioden avslutas och min dotter går ut gymnasiet, vilket innebär att jag inte ställer upp för omval till landstinget. Det har varit en härlig tid som landstingsråd för vårt landsting, och jag är stolt över de förändringar vi liberaler gjort under min tid som sjukvårdslandstingsråd, säger Fredrik Lundgren (L).

Fredrik Lundgren kommer att fortsätta sin roll som hälso – och sjukvårdslandstingsråd fram till mandatperioden är slut, samt stötta sin efterträdare som gruppledare efter valet. Han avsäger sig dock sin ombudsplats till Liberalernas landsmöte den 17-19 november i år.

 För mer information kontakta:                                                                                                                Fredrik Lundgren (L), hälso- och sjukvårdslandstingsråd 070 4008 294
Victor Zetterman, politisk sekreterare (L) 072 1422 347